Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Гість » Пон, 05 березня 2012, 07:38

пропозиція маршрур № 35 пустити через мазепи (балатон) нема чим добратися на польву і звязку з АС2 теж немає
Гість
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Іван » П'ят, 09 березня 2012, 08:43

Доброго дня. Хочу висловити своє невдоволення на рахунок видалення маршрутного таксі, що курсував від вул.Петлюри до поліклініки на Виговського. Чи може хтось відповісти яким чином людина з хворою ногою, яка повинна кожний день на перев'язку ходити, має добиратися туди? Чи батьки з хворою дитиною маленькою? Чи старші люди які не мають змоги дійти до В.Великого? Що це за абсурд?
Раніше їздив маршрут №97, а тепер немає нічого ні з вул.Кульпарківська ні з самої вул.Петлюри. Так не робиться, ви не думаєте про нас.
Іван
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Sophia » Суб, 10 березня 2012, 12:44

Скажіть мені як можна так безвідповідально ставитись до мешканців міста? в Середу 07.03.2012 року я зранку їдучи на роботу сіла на і так змінений маршрут №7(який прочекала 30 хв), а виявляєтьсяз того ж дня його маршрут знову змінили в котрий раз. І ніхто нікому нічого не сказав, не дав оголошення, не переконався що так буде краще. На роботу добералась 2 год. Довго пояснювала начальству в чому справа. Як можна настільки неповажати людей? Чому небуло ніде оголошеня про зміни? Мені тепер зовсім ніякий транспорт не підходить до місця де я працюю і кожний ранок повинна туди чимось добератись. ПОЗОР!
Sophia
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення sophia » Суб, 10 березня 2012, 12:48

Крім того навіть водії не проінформовані, водії яким змінюють маршрути, або ж просто їм надоїло відповідати на запитання. Вони просто в хамовитій формі дають зрозуміти що нічого не знають.
sophia
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення sophia » Суб, 10 березня 2012, 13:09

і ще одна скарга! Думаю ніхто особливо не читатиме, що я тут пишу і на що скажусь, але все ж таки, хочаб десь висловлю свою думку. Який графік роботи та до якої години маршрутні таксі взагалі працюють? Де обіцяний 5-10 хв інтервал? Я кожного ранку мінімум 30 хв чекаю на свій транспорт №7(колишній 12). Для чого брати участь у тендері та взагалі позволяти перевізнику його вигравати якщо відомо, що правил він не дотримається? Тим більше такі морози були. ДЕ СОВІСТЬ? Друге питання: до котрої години можна сподіватись на громадський транспорт. Люди, недавно з Стрийської-Наукової в 10 год вечора я немогла добратись на Сихів. Хто таке бачив? Я довго простояла на зупинці з купою інших незадоволених людей (біля години часу), проїхала лиш одна 32 (колишня 67) така повна що навіть не зупинилась. Прийшлось викликати таксі, бо на вулиці не плюсова температура. Де ЛОГІКА? Це перехрестя рахується одним з головних у Львові, як можна так ігнорувати потреби людей? САДОВИЙ на каналі ЗІК тільки недавно привселюдно нахабно БРЕХАВ, що він все візьме під контроль і врегулює, і на наступний ж день ситуація погіршується. Виходить що він настільки пуста людина, що до його думок і обіцянок не прислуховуються інші підвладні йому верхівки м.Львова.
sophia
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Нед, 11 березня 2012, 12:50

Sophia написав:Скажіть мені як можна так безвідповідально ставитись до мешканців міста? в Середу 07.03.2012 року я зранку їдучи на роботу сіла на і так змінений маршрут №7(який прочекала 30 хв), а виявляєтьсяз того ж дня його маршрут знову змінили в котрий раз. І ніхто нікому нічого не сказав, не дав оголошення, не переконався що так буде краще. На роботу добералась 2 год. Довго пояснювала начальству в чому справа. Як можна настільки неповажати людей? Чому небуло ніде оголошеня про зміни? Мені тепер зовсім ніякий транспорт не підходить до місця де я працюю і кожний ранок повинна туди чимось добератись. ПОЗОР!


Я так зрозумів, що маршрути міняє навіть не директор фірми (в даному випадку Велійка), і само собою не водії. А УТіЗ як дівчинка з стометровки, лягає під кожного хто більше заплатить.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Василь » Суб, 07 квітня 2012, 23:01

Тепер щодо чому після 19:00-20:00 більшість маршрутних таксі припиняє рух.
Перевізнику це банально не вигідно. Тобто, вони виїзджають на рейс, пасажирів не багато, поїздка не окуповується.
Впевнений, якби вам працювати на вашій роботі в 18:30 ставало не просто не вигідно, а й збитково(за пальне платити то треба) - ви теж не горіли б бажанням працювати в цей час.
Якби графік маршруток Львова в 22:00 був прибутковий - було б повно маршруток(як, до прикладу, є повно таксі, яким в цей час працювати прибутково).
Окремі рейси ходять і після 21:00, близькі до дотримання графіку(ходять і після 22:00) мабуть тільки маршрутки на вокзал.

Я не говорю, що перевізники ні в чому не винні, просто винні тут по факту усі(і усі вважають себе невинними). Пасажири і міськрада ставлять перевізників в завідомо невигідні умови і мало як реагують на численні порушення(а якщо нема реакції, то сенс їм не порушувати?).
Та й можливості реагувати по суті немає. Я б вам порекомендував написати заяву, звернутись в міськраду, в крайньому разі за подібне цілком можна подавати в суд. Але в конкретному даному випадку, якщо кількість активно невдоволених не буде вимірюватись тисячами - це абсолютно безсенсовно. Міськрада на практиці ніяк не може вплинути в цьому плані(зміна графіку руху) на перевізників.

По суті проблема впирається в корупцію, популізм, жадність(в тому числі пасажирів), неефективність судової системи, одним словом наш збочений український менталітет.


От не треба все спихати на менталітет. Як на мене все просто. В годину пік маршрутки їздять заповнені на 300 400% від того що має бути за законом, тобто переповнені, отже в цей час шановні перевізники гребуть гроші лопатою. А коли настає вечір і пасажирів мало, вони не дуже то хочуть втрачати грошики які незаконно, оскільки є певні правила перевезення людей (визначена кількість сидячих і стоячих місць), заробили в години пік.

Я спочатку був прихильником «нової» системи, бо сподівався, що ще запрацює, автобуси ще не купили не утряслось, але пройшло 4 місяці, результат? як на мене поганий. Раніше було краще, з центру(з личаківської, зеленої, пасічної ― 53 72, 52 на левандівку можна було добратись маршруткою аж до 23 30. а тепер що? 22 45 і все жодної маршрутки. 18 останній їде 22 30, 43 взагалі таке враження що їздить до 21 години. 20 ще тримається до 23. Таксисти торжествують! А прості громадяни знову ошукані. Раніше транспорт працював краще.
Василь
 

-

Повідомлення KewaH » Суб, 03 липня 2021, 19:10

Я думаю така тема розділ також має право на існування в даній спільноті. Можливо потрібно буде:
- створити який новий розділ по бажангню користувачів;
- зявляться збої в роботі сервісу;
- створити невеличку інструкцію по користуванні сервісом.
...
...
...
KewaH
 
Повідомлення: 1
З нами з: Суб, 03 липня 2021, 10:06
Звідки: Россия

-

Повідомлення hoadsanerne » Чет, 15 липня 2021, 21:57

Відгуки у мене стабільно позитивні, а от пропозицію маю, хотіла перевірити, чи є тут одна книга, і це виявилась муторна справа, якби я так цей форум не любила, то одразу закинула б то, тож думаю доросли ми, до навігаторів по темах, тобто в "класика" до прикладу перша прикріплена тема, а там в алф.порядку всі книши, що є в розділі з посиланнями.
Що думаєте, наглію?
hoadsanerne
 
Повідомлення: 3
З нами з: Чет, 08 липня 2021, 08:26

Поперед.

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей