Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Твікс » Суб, 04 лютого 2012, 20:36

Маршрут 36, він взагалі має який графік по якому він їздить , чи це типу вільний маршрут, маршрутки їздять коли хочуть! ви дійсно з людей знущаєтесь своїми транспортними схемами??? маршрутку 36 секаю годину часу кожен день! І взагалі як то атк що їх тільки дві на маршруті? обіцяли що всім бьуде без проблем добиратись, тут крім того що на роботу неможеш добратись, так потім ще проблема попасти додому, а на дворі неліто, люди просто мерзнуть на зупинці! На свої очі бачив як в жінка чуть руки необморозила! Ви ж обіцяли що маршрутки будуть часто їздити, а насправді як вийшло! Можливо маршрут 5 а і добрий але вибачте мені особисто від центральної вулиці ще 3 кілометри треба іти вниз додому на Забаву! А що говорити старшим людям... Прошу зробити якісь висновки! Інакше будем теж щось робити, вплоть до перекритя вулиці центральної!
Твікс
 
Повідомлення: 1
З нами з: Суб, 04 лютого 2012, 20:28

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Суб, 04 лютого 2012, 20:49

Люди!!!! Форум не читають у міськраді!!! Не треба від розробників сайту вимагати неможливого!! Ми не маємо стосунку до розробки, впровадження, керування транспорту Львова.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Тоха » Нед, 05 лютого 2012, 00:22

Звернусь до адміністрації сайту.
Для чого тоді взагалі цей сайт і форум,якщо його не читають люди які можуть щось змінити?Чи він створений для таких самих людей,яким важко користуватись новою "покращеною" схемою руху?Типу крик душі?
Чесно кажучи я з Забави кожен день на роботу їжджу на машині (їду по об'їзній в Солонку),але моя жінка,як і більшість інших людей стоїть по 40 хвилин при температурі -20 і чекає на ту скотовозку (по-іншому маршрутки не назвеш,якщо в салоні температура приблизно дорівнює вуличній).Про що взагалі думали у міськраді?Хоча і так зрозуміло.Жодний депутат на роботу чи у зворотньому напрямку маршрутками не їздить.
Сьогодні хотіли поїхати в центр Львова,з вул.Забави нам довелося йти пішки аж до вул.Галицької (а це близько 4 км) за температури -17.Скотовозки №36а так і не було.
І не треба робити показух.Тільки якийсь депутат "їздить і контролює" маршрут,то кожні 20 хвилин вони є.А коли у водія питаєш про графік руху,то вони взагалі нічого не знають,їздять як їм заманеться.
Хотілося б все ж таки взнати номер телефону людей,які в змозі вирішити цю проблему,бо до біди не далеко.
Тоха
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Нед, 05 лютого 2012, 01:20

Звернусь до адміністрації сайту.
Для чого тоді взагалі цей сайт і форум,якщо його не читають люди які можуть щось змінити?Ч

Якщо Вас не влаштовує форум чи сайт ніхто насильно Вас тут не утримує. Якщо форум Вам не цікавий, ніхто насильно Вас не утримує. Якщо сайт чи форум Вам не потрібні.... Якщо Ви вважаєте сайт показухою...
Хотілося б все ж таки взнати номер телефону людей,які в змозі вирішити цю проблему

Номер телефону до Бога не маємо. Щодо району Забави то останнє що я чув що організують довозку 1-2 автобусами до 5А. Правда коли це станеться невідомо.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Володмир » Сер, 08 лютого 2012, 17:25

Все дуже швидко міняється...Не встигли привикнути до нових маршрутів, так появились ще десятки і постійно виникає потреба переглядати яким маршрутом добратися до роботи,коли на решті все буде стабільно і в чому була потреба змінювати старі маршрути???якщо потреба виникала в більш нових та більших автобусів???куди вже пропав маршрут 43??(91) Стрийська пуста натомість загружені більш вузькі вулиці,інтервали з якими їздять автобуси не відповідають, але це відноситься до певних маршрутів так як 18(32) можна чекати 40 хв за цей час встигає проїхати 5 автобусів 42(85)...Можна було просто поміняти транспорт хоча він теж не поміняний (коли їдеш і бачиш дорожне полотно в ржавому дні).
Володмир
 
Повідомлення: 1
З нами з: Сер, 08 лютого 2012, 17:12

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Юля » Пон, 27 лютого 2012, 21:51

Якого скажіть мені знімати маршрут 31 з Варшавської?
Це єдина маршрутка яка ходила ,як годинник!Як тепер добратись до вулиці _Під дубом?
Чи ви вважаєте що це нормально йти 3 км?

Верніть назад 31 маршрут на Варшавську!
Юля
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення ylona » Сер, 29 лютого 2012, 21:11

№ 27 маршрут , чому він не їде після 19.00 взагалі нема його ні на в.великого , нема на виговського і до пасічної недоїжджає взагалі. вже як 3-й тиждень нереально сісти вечером на нього . так як "№23 тоже їзить як хоче , вечері чекати на нього доводиться по годині. про № 44 взагалі нема слів,його нібито не існує після 18.00.к ЗРОБІТЬ ШОСЬ ЗНИМИ А ТО НА ПАСІЧНУ НЕРЕАЛЬНО ДОБРАТИСЬ З В.ВЕЛИКО І(НАУКОВА). БУДУ ДУЖЕ ВАМ ВДЯЧНА
ylona
 
Повідомлення: 5
З нами з: Сер, 28 грудня 2011, 18:51

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Чет, 01 березня 2012, 04:06

Як пояснив Білоус у інтерв"ю, Львів виявляється за два місяці так розбудувався, що довелось коригувати всі нові маршрути
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення ylona » Чет, 01 березня 2012, 09:09

хай корегує, але до чого тут ми ??? чому нам треба чекати по годинам на ті долбані маршрутки. їм дали графіг хай дотримуються. а то вони їздять як хочуть. чому їх нема після 19.00 . вот це поясніть. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ylona
 
Повідомлення: 5
З нами з: Сер, 28 грудня 2011, 18:51

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Mike » П'ят, 02 березня 2012, 10:18

ylona написав:хай корегує, але до чого тут ми ??? чому нам треба чекати по годинам на ті долбані маршрутки. їм дали графіг хай дотримуються. а то вони їздять як хочуть. чому їх нема після 19.00 . вот це поясніть. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Офіційний графік маршруток Львова справді існує, проте на цьому сайті ніде не опублікований - оскільки нема сенсу. Ці паперові години практично НІЯК не відповідають реальному графіку. Навпаки, публікування його призводить до обману громадян, які будуть надіятись, що в 22:00 їм вдасться сісти на маршрутку :?

Тепер щодо чому після 19:00-20:00 більшість маршрутних таксі припиняє рух.
Перевізнику це банально не вигідно. Тобто, вони виїзджають на рейс, пасажирів не багато, поїздка не окуповується.
Впевнений, якби вам працювати на вашій роботі в 18:30 ставало не просто не вигідно, а й збитково(за пальне платити то треба) - ви теж не горіли б бажанням працювати в цей час.
Якби графік маршруток Львова в 22:00 був прибутковий - було б повно маршруток(як, до прикладу, є повно таксі, яким в цей час працювати прибутково).
Окремі рейси ходять і після 21:00, близькі до дотримання графіку(ходять і після 22:00) мабуть тільки маршрутки на вокзал.

Я не говорю, що перевізники ні в чому не винні, просто винні тут по факту усі(і усі вважають себе невинними). Пасажири і міськрада ставлять перевізників в завідомо невигідні умови і мало як реагують на численні порушення(а якщо нема реакції, то сенс їм не порушувати?).
Та й можливості реагувати по суті немає. Я б вам порекомендував написати заяву, звернутись в міськраду, в крайньому разі за подібне цілком можна подавати в суд. Але в конкретному даному випадку, якщо кількість активно невдоволених не буде вимірюватись тисячами - це абсолютно безсенсовно. Міськрада на практиці ніяк не може вплинути в цьому плані(зміна графіку руху) на перевізників.

По суті проблема впирається в корупцію, популізм, жадність(в тому числі пасажирів), неефективність судової системи, одним словом наш збочений український менталітет.
Mike
Site Admin
 
Повідомлення: 167
З нами з: П'ят, 02 грудня 2011, 13:53
Звідки: Львів

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей

cron