Val написав:Ці маршрути, напевно, розробили ті, хто їздить тільки на машинах.
Lvivyanyn написав:ТА ЦЕ ПРОСТО ТЕРАКТ ПРОТИ МЕШКАНЦІВ ЛЬВОВА!!!!!
В першу чергу проти працевлаштованого населення та студентів!!!
Яким макаром в центр добиритись? щодня крос здавати???
1. Кого не влаштовують існуючі маршрути і існуюча нумерація? мешканців? НІ, ОТУ РОЖУ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ЩО З ВЕРХУ! Бабла певно мало перед євро закосили, інші джерела шукають...
Ви ніразу в житті не давали і не брали взятки? Нічого нікому не робили по знайомству? Самі не користувались знайомствами? То чим ви принципіально кращі за них?
Я це до того, що гнівно критикувати може кожен. А підняти попу з крісла і зробити щось реально потрібне суспільству - одиниці. Підніміть попу і покращіть нову схему. Так, це в ваших силах, особливо, якщо ви залучите ще кількох гнівних сусідів та знайомих. З чого треба почати я уже не раз згадував.
Lvivyanyn написав:2. Які безкоштовні пересадки??? Ви колись бачили халяву у Львові?
Уже можна безплатно пересісти з одного радіального маршруту на інший. Це планують розповсюдити на усі маршрутки.
Val написав:Я не зрозуміла, як новим маршрутом можна доїхати з Личаківської (Винниківський базар) до Пасічної (Китайської). Тільки через Зелену ???????????????????
sergrit он помітив, що є рейс яким можна доїхати без пересадки. Скористайтесь пошуком на карті(кнопки зверху).