Kaljann написав:Шановний Василь! Попрошу не переходити на особистості. Можете скільки завгодно звинувачувати мене в тому що я не роздаю жигулі пенсіонерам і тому не демократ, ситуації це не змінить. Маршрутка на кладовище є, можливо вона тимчасова, офіційної інформації немає. Протягом наступного тижня ми перевіримо інформацію і нанесемо її на карту.
ІМВ написав:Kaljann написав:Шановний Василь! Попрошу не переходити на особистості. Можете скільки завгодно звинувачувати мене в тому що я не роздаю жигулі пенсіонерам і тому не демократ, ситуації це не змінить. Маршрутка на кладовище є, можливо вона тимчасова, офіційної інформації немає. Протягом наступного тижня ми перевіримо інформацію і нанесемо її на карту.
Вважаю про те, що написав п.Василь то тільки і треба переходити на особистості. І я теж перейду на особистості тих хто так недолуго склав і інформативно висвітлив нові маршрути. А тепер поясню:
1. По запиту "нові маршрути львова" гугл видає "[PDF] Нова маршрутна система Львова" - в PDF неіснуючі маршрути;
2. На сайті http://www.city-adm.lviv.ua/news/transp ... civ-m-zhuk цікаве поновлення аж від "24.12.2011, 13:19 | Марія Калька";
3. Інформація на тій сторінці не достовірна №9 і №51 на Щурата не іде.
Я як інвалід в неділю сів на №9 біля "Океану" щоб доїхати на Щурата, а потім з ціпком-палицею пошкандибати (як у Шевченка) на цвинтар. Біля готелю "Львів" успів пересісти на №26 (добре, що люди підказали, а то я підготувався до такої поїздки по інфі зі сторінки п.2).
4. Бачили б Ви, що творилося на кінцевій Щурата на зворотньому шляху. Сісти не можливо. Мені від холоду ногу "рве" (після ДТП кровообіг порушено) і нічого не вдієш, бо недолуге управління транспорту не подумало про пенсіонерів, інвалідів та інших людей, що ходять на цвинтар. Не вже не можна, шоб хоч один із №9, №51 або 114 йшов на Щурата?!!!
P.S. Який класний був маршрут №95. Навіщо його знімати. Треба було тільки змінити, щоб він оминав центр тай годі.
Kaljann написав:ІМВ написав:Kaljann написав:Шановний Василь! Попрошу не переходити на особистості. Можете скільки завгодно звинувачувати мене в тому що я не роздаю жигулі пенсіонерам і тому не демократ, ситуації це не змінить. Маршрутка на кладовище є, можливо вона тимчасова, офіційної інформації немає. Протягом наступного тижня ми перевіримо інформацію і нанесемо її на карту.
Вважаю про те, що написав п.Василь то тільки і треба переходити на особистості. І я теж перейду на особистості тих хто так недолуго склав і інформативно висвітлив нові маршрути. А тепер поясню:
1. По запиту "нові маршрути львова" гугл видає "[PDF] Нова маршрутна система Львова" - в PDF неіснуючі маршрути;
2. На сайті http://www.city-adm.lviv.ua/news/transp ... civ-m-zhuk цікаве поновлення аж від "24.12.2011, 13:19 | Марія Калька";
3. Інформація на тій сторінці не достовірна №9 і №51 на Щурата не іде.
Я як інвалід в неділю сів на №9 біля "Океану" щоб доїхати на Щурата, а потім з ціпком-палицею пошкандибати (як у Шевченка) на цвинтар. Біля готелю "Львів" успів пересісти на №26 (добре, що люди підказали, а то я підготувався до такої поїздки по інфі зі сторінки п.2).
4. Бачили б Ви, що творилося на кінцевій Щурата на зворотньому шляху. Сісти не можливо. Мені від холоду ногу "рве" (після ДТП кровообіг порушено) і нічого не вдієш, бо недолуге управління транспорту не подумало про пенсіонерів, інвалідів та інших людей, що ходять на цвинтар. Не вже не можна, шоб хоч один із №9, №51 або 114 йшов на Щурата?!!!
P.S. Який класний був маршрут №95. Навіщо його знімати. Треба було тільки змінити, щоб він оминав центр тай годі.
А що особисто я зробив не так??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 44 гостей