Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Ірина » Вів, 10 січня 2012, 14:39

Manana написав:
Ірина написав:Була дуже зручна 91-ша маршрутка,якою я добиралася з Петлюри на Винниченка. Тепер мушу або від Пошти йти пішки через весь центр, або пересідати на трамвай 2 і платити більше. Чому не можна було її пустити по вул. Франка і Підвальній?

91 залишили, тепер вона 43



так, але не йде до центру, тільки через Бандери на Левандівку!
Ірина
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Ірина » Вів, 10 січня 2012, 14:48

Пропозиція - якщо вже зробили маршрути до початку центральної частини, то можна зробити маршрут КОЛО, який би їздив по колу навколо безмаршрутної зони і вартість компенсовувало б місто, а не мешканці. :idea:
Або ж продовжити уві маршрути навколо центра. Наприклад з боку Франківського р-ну - по Стефаника, Франка, Підвальній...
Ірина
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Марія » Вів, 10 січня 2012, 21:28

По вул. Кавалерідзе(20 будинків)маршрутні таксі у напрямку до ТЦ "Іскра" зупиняються 4 рази. при тому, що є обладнана одна зупинка. Пропозиція: відрегулювати кількість зупинок до двох (1-біля школи № 95, 2- перед виїздом на вул. Сихівська). На мою думку, всі маршрутки, які їдуть по вул. Кавалерідзе повинні мати зупинку перед вул. Сихівська і біля ТЦ "Іскра вже не зупинятися. Дякую.
Марія
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Іра » Вів, 10 січня 2012, 21:32

Пропозиція: маршрутки, які їдуть по вул. Кульпарківській в напрямку вул. Городоцької повинні заїжджати на зупинку біля заводу "Кінескоп" (зупинка обладнана!!!), розвертатись навколо острівка і продовжувати свій рух до вул. Городоцької. На цій зупинці можна пересідати на трамвай і тролейбус.
Іра
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Гість » Вів, 10 січня 2012, 21:42

Хороша пропозиція!!! Зробити маршрути через все місто, а не по колу. Наприклад Ашан - Стрийська - Через центр - Чорновола - Мазепи - Гал.Перехрестя;
Епіцентр - Городоцька - Центр - Личаківська - Винники; Рясне - Шевченка - Центр - Зелена - т.ц.Іскра і т д. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Гість
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Vangoga » Вів, 10 січня 2012, 21:51

Kaljann написав:Шановні відвідувачі сайту!!!

[/size]

ПРОПОЗИЦІЯ !!!!!!!!!
1А устити по вулиці Мазепи, а не по Липинського!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vangoga
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Гість » Вів, 10 січня 2012, 23:47

Morientes написав:Як житель вул. Наукової повністю задоволений нововведеннями !
Абсолютно логічно було зняти маршрутки 1 і 10 при продовженому тролейбусі №2 до ювелірного заводу.
Тепер є маршрутка 11 на Рясне 2 , Маршрутка 27 до податкової та Нового Львова, і найголовніше для мене маршрутка №51 яка йде аж на Галицбке Перехрестя і не так як колись 22 до 21 години максимум. Єдиний мінус - нема нічо на Підзамче (кол. 90) але то можна перетерпіти... тобто тепер з Наукової можна добратися практично в будь який район міста без пересадок!

Дуже хочеться взнати реальний графік, а не тільки схему (особливо вечірній ) кожного маршруту!


А я ні, як мені добиратися на роботу на вул.Антоновича, їздить лише тролейбус№2, а якщо щось станеться(наприклад світла не буде), то як тоді? Їздили 10 і 22 для чого то всі маршрути пускати через Городоцьку, невже не можна 51 пустити через Антоновича, а там біля церкви Юри вниз на Городоцьку чи так як їздив 22, і щоб вертався по вул.Героїв УПА (Тургенєва). Треба щоб ті розробники поїздили тими маршрутами що придумали, постояли на зупинках.
Гість
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Сер, 11 січня 2012, 03:22

Марія написав:По вул. Кавалерідзе(20 будинків)маршрутні таксі у напрямку до ТЦ "Іскра" зупиняються 4 рази. при тому, що є обладнана одна зупинка. Пропозиція: відрегулювати кількість зупинок до двох (1-біля школи № 95, 2- перед виїздом на вул. Сихівська). На мою думку, всі маршрутки, які їдуть по вул. Кавалерідзе повинні мати зупинку перед вул. Сихівська і біля ТЦ "Іскра вже не зупинятися. Дякую.


Мені б ваші проблеми :)
Радіальні 2а і 6а коли їдуть з центру зупиняються зразу за перехрестям біля Магнусу. При тому що за 50 метрів є зупинки Добробут і біля СІЗО, тим самим створюючи проблеми на Городоцькій. Якщо людина півдня лазить по Краківському, їй вже не вистачає сил пройти 50 м до зупинки??

Як написано у листі-відповіді УТіЗ зупинки знаходяться у підпорядкуванні районних адміністрацій. + Ше наші люди: недавно у якомусь ЛАЗі мудак розбив скло на дверях, бо водій не хотів йому зупинитись :evil: Як відписав мені знайомий з АТП, міняти не будуть, бо "оскільки дверні вікна відсутні як на автобусному заводі..так і в виробника" :evil:
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Галина10061980 » Сер, 11 січня 2012, 08:21

Доброго дня! Прохання на колишньому маршруті 25 - тепер 14 - відмінити перенесення кінцевої зупинки на Збиральну - туди і так їде безліч маршруток. А от на Авіаційну до станції Скнилів тепер люди не можуть потрапити. Туди ж завжди їхало багато людей на поїзд, до військової частини, на завод... А ходити пішки чи чекати на тролейбус не хочеться!!!
Галина10061980
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Ірина » Сер, 11 січня 2012, 11:51

До речі, а чому деякі маршрутки, причому це великі автобуси продовжують курсувати через центр проспектом Свободи, а решта маршрутів поскорочували? Де справедливість?
Ірина
 

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 10 гостей

cron