тут мені здається треба ПІДНІМАТИСЬ ЦІЛИМ МІСТОМ і дуже-дуже голосно кричати!!! а не збарати якісь там підписи - не поможе
Такий безпрідєл не може більше продовжуватись!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manana написав:Ірина написав:Була дуже зручна 91-ша маршрутка,якою я добиралася з Петлюри на Винниченка. Тепер мушу або від Пошти йти пішки через весь центр, або пересідати на трамвай 2 і платити більше. Чому не можна було її пустити по вул. Франка і Підвальній?
91 залишили, тепер вона 43
Kaljann написав:Шановні відвідувачі сайту!!!
[/size]
Morientes написав:Як житель вул. Наукової повністю задоволений нововведеннями !
Абсолютно логічно було зняти маршрутки 1 і 10 при продовженому тролейбусі №2 до ювелірного заводу.
Тепер є маршрутка 11 на Рясне 2 , Маршрутка 27 до податкової та Нового Львова, і найголовніше для мене маршрутка №51 яка йде аж на Галицбке Перехрестя і не так як колись 22 до 21 години максимум. Єдиний мінус - нема нічо на Підзамче (кол. 90) але то можна перетерпіти... тобто тепер з Наукової можна добратися практично в будь який район міста без пересадок!
Дуже хочеться взнати реальний графік, а не тільки схему (особливо вечірній ) кожного маршруту!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 55 гостей