Vova написав:Терміново! Велике прохання, до тих хто за цим слідкує, зясувати і точно написати схему руху маршрутки №35 !!!
Навіщо?? Вона міняє маршрут через день
Vova написав:Терміново! Велике прохання, до тих хто за цим слідкує, зясувати і точно написати схему руху маршрутки №35 !!!
corazon написав:Сергій написав:288 маршрут. На схемі він є,а насправді не їздить.
Хто підскаже, яка доля цього маршруту?
Скоріше за все, цей маршрут був міським, а не приміським, і офіційний номер його був 88. Тобто навряд чи він вже відновиться.
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1109187
Правда, останнім часом на деяких табличках, крім крупного числа 88, внизу було дописано малим шрифтом 288 Лисиничі.
Mike написав:Squallman написав:apolo написав:12 маршрут зараз практично зовсім інший, з Рясного до церкви Анни, тоді через краківський, по Клепарівській
12-ий маршрут - це щось унікальне. Кожного разу їде якось по-іншому. Таке відчуття, що у кожного водія свій варіант маршруту. Це стосується як частини від готелю "НТОН" до Макдональдса, так і Мазепи-Щурата. До того ж абсолютно всі автобуси бувають біля церкви Анни, хоч на сайті ЛМР вказано, що він має їхати вулицями Винниця-Тунельна-Варшавська.
Ну це вже взагалі неподобство...
Kaljann написав:Vova написав:Терміново! Велике прохання, до тих хто за цим слідкує, зясувати і точно написати схему руху маршрутки №35 !!!
Vova написав:Kaljann написав:Vova написав:Терміново! Велике прохання, до тих хто за цим слідкує, зясувати і точно написати схему руху маршрутки №35 !!!
Шо внатурі ?..., от для того і треба конкретно зясувати інформацію з цією ....ною маршруткою.
bilenkuyboy написав:Тільки що купив трансферний квиток на маршруті 6а, на задній стороні цього квитка, що ним я ще можу скористатися на іншому радіальному маршруті від ЛК АТП-1, тоді виходить, що я не можу з ним сісти у 47а?
І ще одне питання щодо маршруту 47а, раз сів в нього і попросив квиток, а водій сказав, що квиток дається за 2,50 грн. Чи таке може бути, чи мене просто "розвели"??
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 42 гостей