Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Загальне враження про маршрути у Львові

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Юля » Пон, 09 січня 2012, 16:51

Оскільки я принципово не матюкаюсь - мені важко коментувати ситуацію з маршрутками. Сьогодні намагалась добратись до потрібного місця, в результаті втратила годину, проїхала пів Львова, виявилось, що маршрутка не йде згідно схеми, вказаної в Інтернеті.
І ще одне я сьогодні виявила : якщо на автобусі (4а) пише "Новий Львів", це ще не означає, що він туди іде.ї
Треба купувати взуття без підборів і ходити пішки, бо на теперішні маршрутки мені не вистачає ні часу, ні нервів.
Юля
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Гицель » Пон, 09 січня 2012, 17:52

довбойоби!!!
Гицель
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Гицель » Пон, 09 січня 2012, 18:01

дякую Садовому,що пішки йду до дому!!!
Гицель
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Євген » Пон, 09 січня 2012, 22:21

Левандівка написав:
Євген написав:Можливо мені пощастило, але в мене позитивне враження від нової схеми. Їхав таким маршрутом: Сяйво - Податкова (18); Податкова - Центр (3а): Центр - Сяйво (12тр). Маршруток майже не чекав. Цікаво що буде коли закінчаться свята?

Дуже "правдива" у Вас інформація. Яким це Ви 12 тролейбусом їхали до Левандівки??????????? На Городоцькій після ремонту дороги ще стовби опорні для тролейбусної лінії не поставили, а Ви вже їхали тролейбусом ))))) Не пишіть неправду людям. Тролейбус №12 не їздить на Левандівку. Можливо,Вас хтось попросив таку дурню писати?

Перед тим як щось писати, варто подумати. Це ознака homo sapiens :D
Євген
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Squallman » Вів, 10 січня 2012, 10:59

Живу поблизу верхнього Шувар, працюю в Рясному-2. На роботу виходжу пізніше на 20 хвилин завдяки новому 11-му маршруту (в який реально сісти, на відміну колишньому 28-му). В центр - 4а, хоча я б збільшив кількість автобусів, оскільки сьогодні зранку він був вщент заповнений. Вчора треба було зустріти знайому на ДБК: 47а заїхав за 5 хвилин (якби це був 76-ий, то витратив би 20 хвилин). Ще точки, куди б я не міг дістатися у Львові не знайшов. Можливо це через те, що я цілий день проводжу на роботі і часу "кататися" по місту не маю. А на вихідних вибратися в центр/південний/вокзал/АС2/Кінгкросс/автовокзал я знаю чим. Періодичність відправлення автобусів на маршрутах я думаю з часом "поправлять" (знову ж таки це залежить він нас з вами - чим більше буде скарг на водіїв маршруток, тим швидше перевізники почнуть щось робити). Тому можу сказати, що я новим розкладом маршрутів практично задоволений.
Аватар користувача
Squallman
 
Повідомлення: 11
З нами з: Пон, 12 грудня 2011, 08:46
Звідки: Львів, Україна

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення лке » Сер, 11 січня 2012, 00:31

Працюю біля площі Петрушевича, але щоб сісти на 3А йду до готелю Львів, інакше впихнутись в нього неможливо. Половина заявлених маршрутів не існує або ходить не по маршруту або занадто рідко щоб їх можна було помітити. Автобусів мало. Схема з трансферними квитками не працює. Обіцянка замінити скотовозки на більші автобуси не виконана. Схем на зупинках немає. Можливо одиницям додали щось зручніше. З мого оточення чую тільки матюки, цілком оправдані, люди стоять на зупинках по 40хвилин і ще по 40 ходять пішки.
лке
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення dgek » Сер, 11 січня 2012, 11:02

маршрути супер
dgek
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Андрый » Сер, 11 січня 2012, 13:16

Живу на Стрийській, біля Автовокзалу.
Мене усе влаштовує, добираюсь усюди вчасно, а з добре продуманою пересадкою, ще швидше ніж раніше!
Просто без е-квитка ми не відчуєму усі привілегії цієї схеми, адже вона прямо розрахована на пересадки!
І ще, якщо ви хочете щось змінити в нашому місті, не слід просто сидіти за комп'ютером і писати усіляки погані речі, ідіть у міську раду, влаштовуйте мітинги і висловлюйте показуйте свою позицію ділом!
Доки є такі люди, яким важко заплатити за проїзд у трамваї та тролейбусі, навіть тих 60 копійок, доти в нас нічого хорошого не буде!
В Європі, до прикладу, електротранспорт і автобуси в одну ціну і в вищу ціну, ніж дві гривні, як для європейців!
Дякую за увагу :D
Андрый
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення василій » Сер, 11 січня 2012, 13:26

На мою думку, великий недолік є тільки у перевізниках, які не завжди дотримуються інтервал руху, а ще у самому транспорті....будемо сподіватись, що через деякий час, заберуть тролейбуси і трамваї яким вже понад 20 років, і маршрутки, які ледве їздять, і змінять їх на більш нову техніку. Думаю після впровадження е-квитка, піднімуть ціну проїзду до 2.50 в одну сторону ( з пересадками) і це буде справедливо і правильно, інакше маршрутки ніколи не змінять на більш оновлені!
василій
 

Re: Загальне враження про маршрути у Львові

Повідомлення Юля Вікович » Сер, 11 січня 2012, 14:03

Схема руху маршруток - просто жах! Тепер всюди добиратись стало вдвічі і тяжче, і довше, і набагато некомфортніше. Через постійні тлуми людей в маршрутках почастішали крадіжки - за той час, що введені зміни вкрали гаманець в мене і ще кількох моїх знайомих! Як можна пильнувати сумку, коли стоячи на одній нозі навіть дихнути важко!
Тепер важко знайти зупинку транспорту, автобуси ходять рідко, об'їжджають невідомо якими вуличками, роблять шалено довгі петлі і т.д.
Мені раніше з Левандівки в центр можна було добратись 6-ма маршрутками. А тепер - тільки двома і тільки через Городоцьку! (і то тодна з них їде замість тролейбуса!) Це дуже незручно і довго!
Треба цю систему змінювати і то негайно, бо тепер для того, щоб кудись добратись, треба використовувати 2 маршрутки в один бік, а то виходить 8х5х4=160 грн. в місяць тільки на дорогу! І то при умові, що квиток коштує 2 грн, а скоро мають підняти ціну до 3- грн.
Юля Вікович
 

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей

cron