Христина » Вів, 10 січня 2012, 13:43
В мене особисто враження що цю так звану "нову транспортну систему" нам складали не представники європейських країн, а мяко кажучи якісь аборигени...От скажімо я проживаю в Винниках в районі вулиці Забави. До вулиці Галицької, що в тих таки Винниках раніше добиралася в 36а чи йшла на Ломоносова на маршрутку 75. Після введення цієї супер транспортної реформи, яка б по суті мала створити такі зручності для пасажирів, які раніше їм і не снилися...ми отримали власне повне Г****. Тепер на Забаву їздить (якщо це можна так назвати) маршрут 36, з інтервалом руху 1 раз в 40 хв. в кращому випадку, в гіршому їх потрібно чекати 1,5 години. Питаємося водіїв чому "така активність" нам відповідають що на рейсі лише ДВІ маршрутки!!!!...СКАЖІТЬ МЕНІ БУДЬ ДЛАСКА ЯК НАМ ДОБИРАТИСЯ НА РОБОТУ,НАВЧАННЯ?????...ДО ВУЛИЦІ ГАЛИЦЬКОЇ ВІД ЗАБАВИ БІЛЬШЕ 4,5 КМ. ЯК ВИ ВВАЖАЄТЕ ЦЕ ПО ЄВРОПЕЙСЬКИ ІТИ ПІШКОМ 4,5 КМ ЩЕ Й ПІД ГОРУ,ПОТІМ 3 РАЗИ РОБИТИ ПЕРЕСАДКИ???А ЯК БУТИ З АЛИМИ ДІТЬМИ ШКОЛЯРАМИ ЯКИХ В НАС ДУЖЕ БАГАТО???...Мало того вони вже в 20.00 зїжджають з рейсів, і взагалі таке враження що вони роблять нам ведмежу послугу, бо тільки чуєш від них погрози що вони взагалі скоро перестануть сюди їздити.
Якщо перевізнику цей маршрут не вигідний де інтервал руху 10 хв то скажіть будь - ласка невже не можна принаймні скласти нормальний графік інтервалів руху де чітко вказано час відправлення від кінцевих зупинок, початок та кінець руху і його дотримуватися, щоб люди могли собі спланувати як їм добиратися, а не чекати "з моря погоди" і думати чи буде маршрут чи ні.
Ще як варіант по Винниках курсує маршрут 40 (колишній 7а). З ним теж було мороки бо то вони їхали до моста, потім на кінцеву 75, а тепер її пустили на кінцеву колишньої маршрутки 36 на Кільцеву. Невже там більше живе людей ніж на Забаві???Чому не можна було щоб 40 їхала на кінцеву 75 туди вже хоч теж потрібно довго чалапати проте всетаки краще.
НЕЗНАЮ КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ. ВСЮДИ ТІЛЬКИ МИЛО ВИБАЧАЮТЬСЯ І ГОВОРЯТЬ ЩО ВСЕ ВРАХУЮТЬ. АЛЕ СКІЛЬКИ ЩЕ ПОТРІБНО ЛЮДЯМ ТЕРПІТИ ТАКЕ ХАМСВТО ЗБОКУ ТИХ ЯКІ ПРИБРАЛИ ДО СВОЇХ РУК ВЛАДУ І НЕВПИННО ЗНУЩАЮТЬСЯ НАД ЛЮДЬМИ??? І НЕ ПОТРІБНО ГОВОРИТИ ТУТ ПРО ЯКІСЬ ЗБОРИ. ЛЮДИ ЗБИРАЛИ ПІДПИСИ ЦЕ НЕ ДОПОМОГЛО!