Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Розвантажили центр. Для кого?

Розвантажили центр. Для кого?

Повідомлення Vasyl » Чет, 08 грудня 2011, 01:24

Нова схема транспорту значно розвантажує центр. Але для чого? Чи для кого? Для легковиків чиновників міськради? Чи для пішоходів? Для роверистів? Проспект Свободи - чи не найширша транспортна магістраль Львова. То для чого її розвантажувати за рахунок маленьких вуличок Львова? Якщо сьогодні з проспекту Свободи можна заїхати в усі куточки міста, то в січні потрібно буде шукати спеціальну зупинку, щоб добратись в певний сегмент міста. Основне моє питання: заради кого ми відмовляємось від зручної транспортної схеми і приймаєм незручну. Однозначно - простим пасажирам-львів'янам стане більш незручно. В чому перевага нової схеми? Може краще розвантажити центр, відремонтувавши дороги, щоб водії легкових автомобілів не боялись об'їзджати центр? А центр залишимо для громадського транспорту? Ми ж до Євро готуємось.
Vasyl
 

Re: Розвантажили центр. Для кого?

Повідомлення Mike » Чет, 08 грудня 2011, 14:32

Окрім фрази "Ми ж до Євро готуємось" підпишусь під кожним словом!
Mike
Site Admin
 
Повідомлення: 167
З нами з: П'ят, 02 грудня 2011, 13:53
Звідки: Львів

Re: Розвантажили центр. Для кого?

Повідомлення Орест » Чет, 08 грудня 2011, 17:13

Проспект Свободи досить широкий і там проблем з транспортом нема, там можна було навіть виділити одну смугу під громадський транспорт. Але проблема починається на Князя Романа і там транспорту явно забагато.
Орест
 

Re: Розвантажили центр. Для кого?

Повідомлення Vasyl » П'ят, 09 грудня 2011, 00:24

Князя Романа, насправді, достатньо широка. При правильній розмітці вона може бути чотирьохрядною (ширина дозволяє). Неодхідно заборонити там паркування (так воно зараз і є). А крім того зобов'язати водіїв маршруток ( а особливо великих автобусів, таких як 5 і 11 маршрути) зупинятись для висадки - посадки пасаживів при тротуарі, а не метр, півтора і навіть два метри від тротуару. А ще потрібно зобов'язати цих водіїв відкривати усі двері, скоротивши тим самим час висадки-посадки пасажирів в багато разів.
Справжня проблема починається на відрізку вулиці І.Франка між Князя Романа та Зеленою. Над цією ділянкою необхідно добре помізкувати і рішення можна знайти.
Vasyl
 


Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей

cron