Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Нічні маршрутки Львова

Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Mike » Чет, 08 грудня 2011, 15:51

У Львові працюють 3 нічних маршрути автобусів. Курсують ці автобуси лише по вихідних, виїзд з початкової зупинки (центр Львова) кожен рейс здійснює о 23:00, 00:00 та 01:00.

Карта-схема цих маршруток:

Зображення
Зображення
Зображення

Оскільки маршрутів всього три і ходять вони доволі рідко - не бачу потреби накладати їх на ГуглКарту. Проте, якщо це таки потрібно відчутній кількості людей - пишіть, накладу.
Mike
Site Admin
 
Повідомлення: 167
З нами з: П'ят, 02 грудня 2011, 13:53
Звідки: Львів

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Гість » Чет, 15 грудня 2011, 20:37

Такі маршрути потрібні у нашому місті!
Гість
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення bilenkuyboy » Чет, 15 грудня 2011, 23:31

Ще б на Личаківську якийсь курсував..
bilenkuyboy
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення UkP » П'ят, 16 грудня 2011, 21:43

Нічні маршрути - це дуже добре, але в мерії роблять все, щоб їх визнати нерентабельними, і зняти! Адже немає жодної інформації про маршрути на зупинках їхнього прямування, більшість людей навіть не знає про них. От і говорять, що рентабельним автобус буде лише тоді, якщо за рейс перевезе 52 пасажири. Хоча насправді це робиться дуже просто - проїзд по 5 грн., нормальна інформованість - і автобуси будуть дуже навіть рентабельні. Але де ж міськрада про таке подумає? Впевнений, без "сприяння" таксофірм тут не обійшлось.
UkP
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення львів мен » Пон, 19 грудня 2011, 13:42

Приєднуюсь, жодної пропаганди нічного транспорту, хіба малий відсоток молоді який шарить по інтернету. Та й навіть при цьому нема чіткої впевненості, що він зараз курсує цей нічний транспорт. Для багатьох акцій ЛМР ставить рекламні борди по місту, чому не зробити цього для нічного транспорту? або хоча б в пресу дати чітку інформацію - що 100% буде курсувати наприклад 3 місяці, після чого буде проведено аналіз ітп ітд. А ще круто було б дати о котрій годині на якій зупинці він має бути і розмістити такий розклад в інтернеті та на зупинках. Тоді, я, як користувач знатиму, що мені вигідніше прийти о 00:15 на конкретну зупинку і там буде ця маршрутка, ніж я буду замовляти таксі.
львів мен
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Андрій Рущак » Пон, 26 грудня 2011, 16:27

А хтось бачив ті маршрути на власні очі?
Андрій Рущак
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Kaljann » Пон, 26 грудня 2011, 20:23

Андрій Рущак написав:А хтось бачив ті маршрути на власні очі?

Я бачив, в перший місяць. Вже зараз здається не їздять.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення omatic » Сер, 28 грудня 2011, 12:15

ще їздять нічні, на минулих викихдних катався, але їздять не по графіку, інформації кудою вони їздять ніде нема, люди заходять - питаються кожен раз і з круглими очима дивляться на них...
omatic
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Гість » Сер, 28 грудня 2011, 13:27

[quote="omatic"]ще їздять нічні, на минулих викихдних катався, але їздять не по графіку, інформації кудою вони їздять ніде нема, люди заходять - питаються кожен раз і з круглими очима дивляться на них...[/quot
Це правда, графіку вони не дотримувались з перших днів існування. Маршрут №2 в Рясне-2 міг бути вже в 22.50 в Рясне-2 (хоч мав би в 23.00 відправлятись з центру). а люди чекали на нього від початкової зупинки. От вам звідки розмови про малу кількість пасажирів
Гість
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення львів мен » Сер, 28 грудня 2011, 16:58

Я бачив одного разу, ще тільки як про них оголосили. Стояв на кінцевій біля гот Львів. І все. Вже тричі приходив о 00:00 до готелю Львів, чекав 10 хв і викликав таксі, бо цією маршруткою і не пахло. Це було по неділях (формально це вже була ніч понеділка, можливо вони вже не повинні ходити, але це було б дивно)

Звернення до тих хто має вплив на ці маршрути. Вони ДУЖЕ потрібні і люди БУДУТЬ їздити. Лише зробіть так щоб вони їздили за чітким графіком +/- 2хв, і щоб цей графік був виставлений хоча б на кінцевих зупинках, а ще краще і на проміжних.

П.С. Який в мене був захват в суміші із гордістю за наше місто коли вперше побачив новенький автобус з написом «нічний» Але після кількох обломів приходить гірке розчарування. Невже не можна зробити роботу якісно? організувати все? Руки ростуть з... чи хтось заважає? Коли вже до влади прийдуть люди які можуть зробити щось якісно? по «німецьки» ? Чи громадянам самим треба об'єднатися в якусь організацію, яка буде слідкувати за тими маршрутами і водіями? За що люди податки платять. Ех! Вибачайте за позатематичність але наболіло.
львів мен
 

Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей

cron