Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Нічні маршрутки Львова

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення andriyr » Сер, 28 грудня 2011, 17:24

Треба об’єднатися і систематично пробивати це питання. Але то треба бути готовим витрачати трохи часу на це + нажити пару ворогів серед таксистів ;)

п.с. Я б займався цим, хтось ще?
andriyr
 
Повідомлення: 2
З нами з: Пон, 26 грудня 2011, 16:51

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Mike » Сер, 28 грудня 2011, 21:08

andriyr написав:Треба об’єднатися і систематично пробивати це питання. Але то треба бути готовим витрачати трохи часу на це + нажити пару ворогів серед таксистів ;)

п.с. Я б займався цим, хтось ще?

Допоможу чим зможу.
Mike
Site Admin
 
Повідомлення: 167
З нами з: П'ят, 02 грудня 2011, 13:53
Звідки: Львів

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення ivden » Сер, 28 грудня 2011, 21:31

Такі нічні автобуси беззаперечно є актуальними і потенційно рентабельними. Дійсно проблема довести їх наявність до мешканців міста і саме до тих, хто повертається додому пізно. typing test online Саме дещево і ефективно було б розмістити інформацію про такі маршрути в самихавтобусах. За один тиждень інформацію отримали б напевно 80% потенційних клієнтів..
ivden
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення львів мен » Чет, 29 грудня 2011, 11:24

andriyr написав:Треба об’єднатися і систематично пробивати це питання. Але то треба бути готовим витрачати трохи часу на це + нажити пару ворогів серед таксистів ;)

п.с. Я б займався цим, хтось ще?


Готовий діяти. Що потрібно робити?
львів мен
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення львів мен » Чет, 29 грудня 2011, 11:40

ivden написав:Такі нічні автобуси беззаперечно є актуальними і потенційно рентабельними. Дійсно проблема довести їх наявність до мешканців міста і саме до тих, хто повертається додому пізно. Саме дещево і ефективно було б розмістити інформацію про такі маршрути в самихавтобусах. За один тиждень інформацію отримали б напевно 80% потенційних клієнтів..


Я так розумію ти маєш на увазі в інших, денних маршрутках. Бо якщо про нічні мало хто знає, і їздять лише ті хто знають, або повезло здибати цю «квітучу папороть» — то який зміст в самих нічних розміщувати рекламу про них, якщо люди які в них сідають і так знають. Хіба карту маршруту, як в тролейбусах.

На мою думку якщо розмістити знаки на ключових зупинках з часом прибуття і картою маршруту. Наприклад: зупинка біля гот Львів: прибуття 22:45, відправлення 23:00, маршрут № Х і мапа руху. І на проміжних, зупинка нехай біля Водоканалу на Зеленій. Також знак поставити: прибуття 23:20 відправлення 23:21, маршрут № Х, і мапа руху. І так для кожного моменту прибуття на зупинку, 23:20, 00:20, 01:20. То був би хороший інформаційний ефект. Удень люди поки чекатимуть маршрутки або тролейбуси - зможуть прочитати, вивчити маршрут, запам'ятати о котрій на їхню зупинку мусить прибути нічна маршрутка. Але це вже має бути зроблено після того як надресирують водіїв, бо прийдуть люди вночі на зупинку, а маршрутки нема вчасно, ну почекають 10 хвилин — далі нема, розвернуться, плюнуть, матюкнуть владу і підуть або на таксі або пішки куди їм там треба.

Отож ця проблема контролю водіїв. А то він собі подивиться шо нікого нема і звалить з маршруту, або буде стояти на зупинках чекати, як денні люблять коли в них людей бракне. А тут головне щоб графік чітко виконувався. 23:00 — зачинив двері і рушив від зупинки.

П.С. можу помилятись, висловлюю свої припущення, інтуїтивні здогади, які базуються на спостереженні за людьми на зупинках і досвіду користування львівськими денними маршрутками
львів мен
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення diana190 » Пон, 02 січня 2012, 00:46

Шановні перш ніж казати що щось не їде ви впевніться. я ще в перші дні їх курсування дізналась . ці нічні маршрутки їдуть в ніч з п’ятниці на суботу, і з суботи на неділю. в інші дні як не чикай вони не приїдуть. знаю бо до 23 працюю. і постійно вони їдуть.
diana190
 
Повідомлення: 1
З нами з: Пон, 02 січня 2012, 00:42

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Kwinto » Нед, 08 січня 2012, 15:26

знаєте , я був приємно вражений коли побачив авто з надписом НІЧНИЙ . але чекаючи 40 хвилин біля оперного на нього я дико зненавидів його водіїв .

інформованості - 0 , чіткості виконання - 0 .

добре , не потрібно щоб вони курсували кожні 5хв , нехай кожні 15-20 хвилин , але вчасно ! якщо повинен бути - значить буде , а не як з трамваями - кожні 7-15хвилин , а чекаєш 20-25хв ...

тоді і ставлення зміниться до них ...
Kwinto
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення andriyr » Вів, 10 січня 2012, 16:12

diana190 написав:Шановні перш ніж казати що щось не їде ви впевніться. я ще в перші дні їх курсування дізналась . ці нічні маршрутки їдуть в ніч з п’ятниці на суботу, і з суботи на неділю. в інші дні як не чикай вони не приїдуть. знаю бо до 23 працюю. і постійно вони їдуть.


А ви могли б протягом певного часу записувати, коли і де саме ті автобуси відправляються, зупиняються на проміжних зупинках? Це було б цінною інформацією для потенційних користувачів.
andriyr
 
Повідомлення: 2
З нами з: Пон, 26 грудня 2011, 16:51

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Андрійко » Чет, 12 січня 2012, 14:02

Ну як ці рагулі , які не змогли хоча б більш-менш нормально організувати , якісь три прості маршрути , всього лиш по три рейси , і то два рази на тиждень !!! Як вони могли взятися за перебудову всієї маршрутної схеми міста ???!!!
Андрійко
 

Re: Нічні маршрутки Львова

Повідомлення Гість » Пон, 27 лютого 2012, 20:45

Мля, а в Києві заледве одну зібралися запускати, та й ту між аеропортами :x ... І чи запустили?

Так тримате, львів'яне!
Гість
 

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей

cron