Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Вів, 20 грудня 2011, 22:35

Шановні відвідувачі сайту!!!
Даний сайт створений щоб полегшити Вам життя, адже не кожен може розібратись у маршруті який записаний рядочком вулиць. Саме тому тут є пошук по вулицях та по маркерах на карті. Ми стараємось зробити наш інтерфейс найзручнішим для звичайного користувача, і з гордістю заявляємо, що аналогів не маємо. Ідея та розробка сайту повністю належить Mike. Це наш вклад в розвиток нашого чудового міста. Ми вважаємо своїм обов"язком громадянина маючи інформацію, поділитися нею з тими, кому це потрібно. Наш сайт створений виключно у вільний від роботи час, на безкоштовному хостингу, і тримається лише на ентузіазмі небайдужих. Ні міська рада, ні ніякі інші організації\заводи\фірми\контори\шарашки нам за це не платять. Відповідно, і ми не маємо ніякого впливу на всіх вище перелічених. Тому щиро Вас просимо не засмічувати форум відгуками типу "де ви поділи маршрутку N?", "ви там зовсім подуріли" та "як я маю тепер добратися?"

Нова транспортна схема не подобається багатьом жителям міста. Якщо Вас не влаштовує якийсь маршрут, або не подобається транспортне забезпечення Вашого району найоптимальнішим варіантом буде написати колективну скаргу\вимогу\прохання (краще все таки вимогу) у львівське міське управління транспорту та зв"яку (контакти на сайті ЛМР) або якщо маршрут має тризначний номер - у комісію з транспорту Львівської обласної ради.
Наш сайт не призначений для прийому скарг, чи випліскування власного негативу.
Ваша скарга тут не дасть абсолютно ніякого ефекту. Повідомлення без конструктивної критики, зауважень, пропозицій будуть видалятися без попередження і пояснення. Поважайте будь-ласка нашу безкоштовну працю і не засмічуйте форум.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Максим » Пон, 26 грудня 2011, 22:51

На Левандівку з нового року буде впроваджено №34 , який бере початок з Білогорщі - Центр, через вул. Шевченка. Зараз №75 майже такий має маршрут - проблемний маршрут що до графіка руху і кількості машин.Більше ніякого маршруту не задіяно через Шевченка у Центр. Тому пропоную виправити цю прикру помилку радіальним маршрутом. 1. Все рівно три маршрутки не зможуть вивезти населення Левандівки у час пік.2. Радіальний маршрут дозволить максимально звільнити хордові маршрути і заощадити населенню кошти за перевезення. 3. Населення вправі само вибирати: платити більше і їхати довше чи з пересадками і економити.
Пропозиція ; задіяти радіальний маршрут з Суботівської через вул. Шевченка у Центр.
Надія на № 34 буде така , як на діючий №75, що люди пішки йдуть на Левандівку з Білогорщі.
Напрямок Левандівка - Привокзальна перекрито тролейбусами і №43, а по Шевченка тільки один маршрут з великим інтервалом руху - №34.
Дякую.
Максим
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Вів, 27 грудня 2011, 00:35

Не вписується у концепцію. Буде дублювання як радіального з Рясного, так і тролейбуса 12. Ну і банальніші причини - немає достатньо великих автобусів навіть на існуючі. Міськрада спихає це на те що ЛАЗ попри договір тулить дешевшу у два рази комплектацію (т. зв. китайці, зараз їздять на Винники) по чутках за це і полетів попередній директор АТП-1, можливо проблема у держфінансуванні.
На маршрут 34 дають 10 автобусів, в принципі 10 хв інтервал мали б витримати
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення sergrit1 » Вів, 27 грудня 2011, 10:58

Є пропозиція змінити трохи рух 46 маршруту. Від Зеленої замість Вагилевича, Тершаковського, Чехова пустити по Студентська, Мечнікова, Нєкрасова і далі за маршрутом на Лисенка. Вулиця Чехова постійно забита припаркованими авто, там пройти інколи важко, не те що проїхати великому автобусу. І поворот з Личаківської на Лисенка (від центру)є досить незручним в плані безпеки руху. Як варіант, ще можна так: Вагилевича, Тершаковського,Пекарська,Шімзерів,Мєчнікова,Нєкрасова.
sergrit1
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення sergrit1 » Сер, 28 грудня 2011, 13:21

З 10 маршрутів, які будуть їхати від Санта-Барбари - 5 в район вул. Виговського-Городоцька. Натомість, відсутній маршрут по вул. Кульпарківській. Є пропозиція скоротити маршрут №32 заміть Кульпарківська-Виговського-Городоцька просто Кульпарківська-Городоцька. Адже №32 практично дублює №11 (до вул. Сяйво), №14 (до Патона). А є ще №187 практично ідентичний №14. Для жителів вул. Виговського з вокзалу є маршрут №16.
sergrit1
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Любомир » Сер, 28 грудня 2011, 14:15

Доброго дня! Добре, що є хоч якась можливість обговорення нових маршрутів. Дуже хотілося б взнати як добиратись з Рясне, Рясне-2, в час пік. З яким інтервалом будуть ходити нові маршрути і до котрої години? Бо навіть при такій кількості маршрутів, що є зараз це досить серйозна проблема. А якщо до цієї кількості пасажирів добавиться весь потік з яворівського напрямку... Чотири маршрути з такого житлового масиву - мізер!!! Ці питання виникають тільки через відсутність потрібної інформації. Буду вдячний, за відповідь.
Любомир
 
Повідомлення: 5
З нами з: Сер, 28 грудня 2011, 13:44

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Андрій » Сер, 28 грудня 2011, 14:42

Замість радіальних маршрутів пустити їх з кінця в кінець - хто схоче пересяде в центрі.
Стрийська - Чорновола
Кн. Ольги - Хмельницького
Городоцька - Личаківська
Шевченка - Зелена

Переваги:
1. Менше маршруток в центрі, бо колом не їздять в центрі.
2. Дехто зможе доїхати без пересадок.
Андрій
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Любомир » Сер, 28 грудня 2011, 15:51

По кільцевій дорозі від Городоцької до Шевченка зроблені гарні автобусні зупинки- ДЛЯ КОГО? Якщо 54 маршрут знімають, то в цьому напямку нема жодного маршруту. Приміский 131 майже повністю співпадає з новим маршрутом №11. Потім знову розпочнуться розмови, що один з них не вигідний. Варто відновити курсування №131 на Сихів, як і було раніше, а №11 змінити в інший напрямок(наприклад з Рясне до приміського вокзалу).
Любомир
 
Повідомлення: 5
З нами з: Сер, 28 грудня 2011, 13:44

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Stasya » Сер, 28 грудня 2011, 17:28

Пропозиція: маршрут №35 пустити не через Липинського а через Мазепи, так як зв'язку вул.польової і варшавської немає. Дітям, які їздять до музичної школи немає на чому їздити. Невже дитині треба пересідати?
Stasya
 
Повідомлення: 1
З нами з: Сер, 28 грудня 2011, 17:21

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Сер, 28 грудня 2011, 22:11

sergrit1 написав:З 10 маршрутів, які будуть їхати від Санта-Барбари - 5 в район вул. Виговського-Городоцька. Натомість, відсутній маршрут по вул. Кульпарківській. Є пропозиція скоротити маршрут №32 заміть Кульпарківська-Виговського-Городоцька просто Кульпарківська-Городоцька. Адже №32 практично дублює №11 (до вул. Сяйво), №14 (до Патона). А є ще №187 практично ідентичний №14. Для жителів вул. Виговського з вокзалу є маршрут №16.


Тризначні ще не скоро будуть міняти.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей

cron