Оксана написав:Це була не реклама, а заклик до всіх незадоволених, що пишуть на цьому форумі прийти і висловити своє незадоволення винуватцям всіх тих незручностей, напряму, бо іншого способу я бачу - немає. ВИ САМІ мали поставити це повідомлення на форумі. А ви витерли моє. Тепер зрозуміло чиї інтереси ви (ваш сайт) представляєте, і наскільки зацікавлені в тому, щоб простим людям стало краще. Писання на цьому форумі - переливання "з пустого в порожнє". Бо ніхто ТУТ не дослухається до слів незадоволених новою схемою руху.І ви замість того, щоб викидати такі повідомлення займались би напряму своєю роботою: я написала про розбіжності в схемі руху, але ніхто і не подумав їх виправляти.ГАНЬБА!
zaqik написав:Цікавенько. Було три маршрути через Новий Львів і далі до центру, тепер один і автобусів не вичтачає. Ок. Що там, буде сьогодні якийсь пікет може?
Kaljann написав:Тут більш-менш реальну схему руху важко дістати, а Ви про графіки...
Трішки все утрясеться, постараємось взяти цю інформацію. Просто зараз і маршрути міняють і недовипуск машин.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 82 гостей