Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Осторожно, покращено

Re: Осторожно, покращено

Повідомлення Улянка » Пон, 23 січня 2012, 22:53

Я питала у водія про квиток...
Дякую за відповідь, спробую ще раз!
Улянка
 
Повідомлення: 13
З нами з: П'ят, 13 січня 2012, 16:13

Re: Осторожно, покращено

Повідомлення Galactik » Вів, 24 січня 2012, 10:17

Улянка написав:Ну, з зупинками я вже зрозуміла.... прийдеться ласти купити, щоб випливати з баюр при дорозі, в які нас висаджують водії :)

Може ще хтось підкаже - як планувався рух трансферних маршрутів 1А і 2А. Я таки хочу ними користуватися і платити 2 грн. за щоденний проїзд!
18 числа я чомусь подумала, що транспортна схема налагодилася і черговий раз вирушила в подорож з роботи "цивілізованим" маршрутом (
На 2А я таки колись потрапила, доїхала до пл. Галицької, простояла там 40 хв. в очікуванні 1А, примерзла до землі ,втратила надію, а тоді сіла на маршрутку №1, яка ПОВНІСТЮ дублює маршрут 1А, їздить кожних 10 хв.(приблизно) АЛЕ!!!!!! Трансферний квиточок там, звичайно ж , не діє і дорога знову обійшлася мені в 4 грн.

Не знаю що за водій Вам попався на 1 маршруті, але я наприклад досить часто користуюсь пересадкою з 2А на 1 чи 1а без проблем по трансферному квитку і коли питав у водія чому 1 а не 1А то він відповідав що це теж саме і спокійно брав трансферний квиток. В зворотньому порядку так само без проблем видавали (на 1 і на 1А) і приймали квитки!
Galactik
 
Повідомлення: 6
З нами з: Вів, 17 січня 2012, 21:24

Поперед.

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей

cron