Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення пасажир » Вів, 17 січня 2012, 17:34

Я в шоці :o .В нас,як завжди,"все для людей" :P .ДЕ?.ДЕ наш 88 маршрут? :?: Порадьте,що робити,куди звернутись,кому взятку дати,щоб 88 вернути.Люди!давайте десь і щось писати.Що нікому непотрібно?Де весь тракт глинянський?Де кривчиці.Що,всім так добре?(а в душі матюкаюсь :evil: ).Де всі бабульки,що люблять в маршрутці повиступати?Хто має трошки вільного часу, збирайте підписи.Ми підпишимось,тільки скажіть де і коли.Може хтось в депутати хоче?,то робіть щось для людей,рекламуйте себе.Нема зараз кого обирати,то може і Вас вибиремо.Не чекайте до виборів.Зараз є час і можливість показати себе.ВПЕРЕД.
пасажир
 
Повідомлення: 2
З нами з: Нед, 01 січня 2012, 18:30

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Вів, 17 січня 2012, 19:34

Оксана написав:Це була не реклама, а заклик до всіх незадоволених, що пишуть на цьому форумі прийти і висловити своє незадоволення винуватцям всіх тих незручностей, напряму, бо іншого способу я бачу - немає. ВИ САМІ мали поставити це повідомлення на форумі. А ви витерли моє. Тепер зрозуміло чиї інтереси ви (ваш сайт) представляєте, і наскільки зацікавлені в тому, щоб простим людям стало краще. Писання на цьому форумі - переливання "з пустого в порожнє". Бо ніхто ТУТ не дослухається до слів незадоволених новою схемою руху.І ви замість того, щоб викидати такі повідомлення займались би напряму своєю роботою: я написала про розбіжності в схемі руху, але ніхто і не подумав їх виправляти.ГАНЬБА!


Це піар політичної сили, яка лобіює перевізників. Я розумію, що скоро вибори, але це не причина мені хамити. Можете створити свій форум і рекламуватись там скільки завгодно. Вас ніхто не заставляє тут писати чи читати. Тема закрита.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення GigS » Сер, 18 січня 2012, 05:05

У мене є велике прохання, або я навіть сказав ПРОПОЗИЦІЯ!!! Для мене і для багатьох мешканців та гостей нашого прекрасного Львова, було б дуже доречно поруч з картою руху автобусів (на зупинках, у вас на сайті та ін.) написати і графік їх руху, інформація по кожному автобусу на маршруті зокрема, для вірного планування поїздки. Цей графік не тільки б полегшив пересування містом, а й надав людям певності в тому що у вказаний час вони дійсно дістануться до кінцевої точки призначення. Надіюсь, що це повідомлення не залишиться просто прочитаним...
GigS
 
Повідомлення: 2
З нами з: Сер, 18 січня 2012, 04:45

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Сер, 18 січня 2012, 06:00

Тут більш-менш реальну схему руху важко дістати, а Ви про графіки... :)
Трішки все утрясеться, постараємось взяти цю інформацію. Просто зараз і маршрути міняють і недовипуск машин.
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Kaljann » Сер, 18 січня 2012, 06:07

zaqik написав:Цікавенько. Було три маршрути через Новий Львів і далі до центру, тепер один і автобусів не вичтачає. Ок. Що там, буде сьогодні якийсь пікет може?

Зі слів дрібних власників маршруток (3-7 машин які були в суборенді на маршруті) вони порозпродували машини перед новим роком. +забрали мерсики і дельфіни.
На пікет взагалі половина Львова зібралось.. Напевно інформації було замало.. Або французи його розробляли... Або просто маршрутки на пл. Ринок не їздили...
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення GigS » Сер, 18 січня 2012, 12:59

Kaljann написав:Тут більш-менш реальну схему руху важко дістати, а Ви про графіки... :)
Трішки все утрясеться, постараємось взяти цю інформацію. Просто зараз і маршрути міняють і недовипуск машин.


Я думаю що ви трішки перебільшуєте з словом "ВАЖКО". В мене батько певний час працював водієм на одному з львівських маршрутів і я знаю наскільки це просто. Підходиш до водія, береш в нього графік руху, фотографуєш на телефон, викладаєш в інтернет. Недовипуск машин був і буде, а графік руху від того не міняється! Чому мене заділа ця тема, з графіком, тому що вчора вечором я добирався пішки о 22:40 з площі Митної (початок Личаківської) до вул. Пасічна пішки, так як не було автобусів. Я йшов і не знав, чи буде ще щось їхати, чи ні... і так дійшов додому. Раніше, за старою схемою, я знав що 96-тою я міг би ще доїхати, а тепер не знаю. А ще на диво на зупинці познайомився з двома молодими людьми, котрі були більш нестримані у висловлювані ніж я (були вдячні за нову схему трьох поверховим матом). Тому ще раз наголошую і прошу не тягнути з інформацією, так як чим довше люди будуть в незнані, тим більший бунт буде рости у них.
GigS
 
Повідомлення: 2
З нами з: Сер, 18 січня 2012, 04:45

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення спробуем_об_єднатись » Сер, 18 січня 2012, 14:04

мені до речі теж дуже бракує 96-ої :(
також, на самих машрутках дуже незручно написано яким маршрутом вона прямує, текст повернуто + дрібний шрифт:(
також собі думаю, чому б всім не взятись і дійсно прикласти трішки зусиль для свого ж комфорту і почати всім активно скаржитись, якщо довго чекають на обіцяну маршрутку, можливо, якщо буде скаржитись багато народу, то і відреагують??
і треба, щоб водії на зупинках стояли стільки часу скільки потрібно пасажирам, щоб зайти та вийти, а не стільки скільки їм треба (тобто чим пошвидше,щоб влаштувати перегони)
і ще одне побажання до водіїв: відчиняйте будь-ласка усі двері маршрутки для людей, а не тільки передні, Тому, що утворюються великі скупчення на передніх площадках, а від скупчень страждають всі:
-пасажирам незручно зайти
-пасажирам незручно вийти
-пасажири затягують часдля посадки\висадки, тому водій не встигає
-пасажири під загрозою роботи кишенькових злодіїв.

Якщо хтось згідний можем навіть колись всі зібратись і написати колективне зщвернення тих, хто не байдужий :) але має бути серед нас хтось, хто вміє правильно складати звернення.
п.с. особисто проти нової схеми нічого немає, зміни мають бути, але змінювати тре продумано, а не ось так як вийшло:(
спробуем_об_єднатись
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення Алла Гураль » Сер, 18 січня 2012, 21:26

Пропоную маршрут №9 (колишній 16) повернути на вул.Кн.Ольги та Сахарова, а далі, щоб він оминав центр повз головний корпус університету і розвантажував пасажиропотік району вул.Гашека(Броньова)-Стрийська - Центр. З 1 лютого на навчання з канікул вийдуть студенти, а цей маршрут пролягав повз Інститут Новітніх Технологій, Політехнічний, Національний університет, Інститут Внутрішніх справ і досить швидко (а не так, як зараз, коли він йде через Городоцьку) доставляв студентів до місця навчання.
Алла Гураль
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення ann » Чет, 19 січня 2012, 16:32

Нова схема абсолютно не оправдана , чому маршрутки ходять максимум до 21-22 години ???? Я раніше могла доїхати з любого району міста в пів 23 , а то і пізніше і знала що доїду, а тепер я змушена надіятись що хтось змилується і ще проїде хоча в пів 22 з кінцевої або іншої зупинки . Тай тим більше з таким інтервалом як вони їздять це взагалі жах . З кінцевої на Левандівці після 21 години практично не можливо виїхати , тому що інтервал 30-40 хвилин!!!! У Львові багато людей працюють до 22 години , то що тепер їм пішки ходити бо комусь у Львові зручно щоб так маршрутки ходили ? І мало того тепер поки кудись доберешся можна пів дня прокататись , а пробки як і були в центрі так і залишились , нічого не змінилось !!!
ann
 

Re: Книга скарг і пропозицій по новій схемі руху

Повідомлення neyk1 » Суб, 21 січня 2012, 10:22

Поверніть маршрут № 11 на вул. Наукову, як було задумано спочатку!
neyk1
 
Повідомлення: 1
З нами з: Суб, 21 січня 2012, 10:18

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей

cron