Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Яким маршрутом можна проїхати

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення ВАсиль » Суб, 14 січня 2012, 18:43

Панове дописувачі, користувачі Інтернету, освідчені і пробуджені люди з власною гідністю і
відчуттям справедливості! На перших 19-ти сторінках цього форуму ми бачимо море запитань і не бачимо відповідей. У Львові сталася трагедія. Влада міста свідомо пішла на злочин. Європейське місто залишилось без гідної транспортної системи.Те, що було втілене в Новому Році є непродуманий,односторонній, егоїстичний ерзац, надряпаний ідіотом -чиновником в персональному авто. Наслідки цього діяння - загострене войовниче бажання
більшості населення розібратися з творцями нової транспортної схеми, а заодно і з депутатами, що до цього допустили. Кому ви служите? Кого ви представляєте? Пошуки і потуги зробити п. Жука цапом-відбувайлом зрозумілі всім. Чиновнико-депутати захищають свій зад. Не запізніться з цим, бо з часів Помаранчевої революції населення ще не було настільки озлоблене. Не жартуйте, поверніть як все було, і ще покращіть стару транспортну схему більшою кількістю маршрутів і автобусів.
ВАсиль
 

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Гість » Нед, 15 січня 2012, 11:44

Яким маршрутом можна проїхати з вулиці Липинського Ас-2 до водоканалу???
Гість
 

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Rolanta » Нед, 15 січня 2012, 12:58

Повністю згідна з попереднім дописувачем. Ітак жити стало нестерпно, а тут ще це. Маю дуже велике бажання подивитись як опозориться наша влада перед Європою коли наблизиться Євро, думаю що Європа знає про нашу владу багато, але такого навіть вони ще не бачили :lol: адже це тільки український народ звик сприймати весь негатив позитивно, а європейці до такого нехлюйства незвичні :roll:
Rolanta
 
Повідомлення: 2
З нами з: П'ят, 13 січня 2012, 14:13

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Іра » Нед, 15 січня 2012, 13:12

За який час можна добратись маршруткою №19 з Б.Хмельницького на Пасічну?
Дякую.
Іра
 

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Strannick » Нед, 15 січня 2012, 23:53

ВАсиль написав:Не жартуйте, поверніть як все було, і ще покращіть стару транспортну схему більшою кількістю маршрутів і автобусів.

згоден, хотіли як краще, а вийшло як завжди. Інформації на зупинках нема, шрифт на автобусах дрібний, незрозуміло для чого міняти номер маршруту який не змінився. Деяких маршрутів явно не вистачає.
але
давайте тверезо поглянемо з іншого боку: хто більше всіх виступає - незадоволені, які раніше мали 5 паралельних маршрутів, а тепер став лише 1 (а трамвай не рахується, непрестижно). В основному студенти, яким лінь пройтись пішки 1-2 зупинки. Хтось тут кричав як тепер з Чехова добратись на фіз-ру в Стрийський. Так ось - пішки прямо по Чехова, біля 28школи і зразу біля польського консуляту - 15хв. Маршруткою в обїзд це буде довше.
Ходіть пішки! Це - економія грошей, часу , а також необхідна нагрузка постійно сидячому організму

і ще. Чи напише сюди задоволений? відповідь -а для чого ? Тому пишуть в основному ті, чиї звички зпамплюжені. Але вони чомусь раніше не кричали, чому немає маршрутки -наприклад- до охмадиту? Чи це легше, ніж пройтись пішки пару зупинок?
А чому нема маршруток біля пологового будинку на Мечнікова? чи вагітній пройтись від Петра і Павла -це норма, а студенту 15хв -це кара?

а ось факти: центр міста суттєво розгрузився - це погано?
люди почали більше використовувати електротранспорт - виручка тролейбусного парку зросла майже вдвічі і керівництво заговорило про реальніть підняття зарплат і оновлення машин. -це погано?

ps чому наїзжаю на студентів? бо неодноразово споглядав як батько з донькою студенткою інвалідом, яка самостійно не ходить, не міг сісти на маршрутку, бо з десяток школярів і студентів, активно працюючи руками, не залишали їм ніяких шансів - а через 1-2зупинки виходили.

особисто я давно пересів на велосипед -і швидко, і здорово!
не ображайтесь - подивіться навколо. А не в ту точку, в яку вас примушують зараз дивитись, бо комусь це вигідно. І думайте не лише про себе ;)
Strannick
 

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення rovik » Пон, 16 січня 2012, 22:54

Стоячи на зупинках я зрозуміла: мені шкода дітей Садового, тому що стільки прокльонів від людей на його адрес, що аж страшно. Він хоча б вибачився перед людьми за свої недоробки. Розкажу як покращило життя мені і не тільки нова схема: зранку спішу на роботу іду на Липинського. В маршрутку 1А сісти неможливо, всі повні і їздять 1 на 40 хв. Потім пересадка біля готелю Львів на 5а на Личаківсчьку, який чекаю ще 20 хв.Тоюто вже близько 40хв. іде на чекання зимою. Плюс їзда, де на кожній зупинці стоїть 5 хв. Тобто на Личаківську з Липинського добратись мені вартує 1,, год. в середньому. Добре що керівництво розуміє і прощає запізнення. А ще плачу не 2 грн., а 4. І з Личаківської треба іьти пішки до галицького базару щоб сісти на 1А. Кльово покращили життя. А на рахунок велосипеду чи пройти 100-200м - то не всі зараз мають здоровя це зробити, це пльовок в лице. І якщо я плачу гроші , то хочу проїхати навіть 100 чи 50м, моє право, а не іти пішки. Це на рахунок попереднього допису.
rovik
 
Повідомлення: 3
З нами з: Вів, 27 грудня 2011, 23:33

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Kaljann » Пон, 16 січня 2012, 23:13

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Трансферний квиток брати не пробували??
Kaljann
 
Повідомлення: 192
З нами з: Суб, 03 грудня 2011, 13:13

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення ulyana » Вів, 17 січня 2012, 11:27

яким маршрутом добратися до вул. Польова, де фабрика Юність? раніше туди їхав 74, тепер нічого не знайшла... дякую!
ulyana
 

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Улянка » Вів, 17 січня 2012, 11:41

Подивилася за вікно... цікаво глянути на тих велосипедистів, хто сам пересів на двоколісного коника і радить іншим.... :)
Улянка
 
Повідомлення: 13
З нами з: П'ят, 13 січня 2012, 16:13

Re: Яким маршрутом можна проїхати

Повідомлення Улянка » Вів, 17 січня 2012, 11:45

ulyana написав:яким маршрутом добратися до вул. Польова, де фабрика Юність? раніше туди їхав 74, тепер нічого не знайшла... дякую!

№ 19 мав би там проїжджати
Улянка
 
Повідомлення: 13
З нами з: П'ят, 13 січня 2012, 16:13

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей

cron