prolog написав:37 тупо їздить по маршруту бувшого 76, причому пообклеювавши всі маршрутки №76, то я щось пропустив чи дійсно змінили його рух?
Офіційно не змінювали. Як саме ви їхали?
prolog написав:37 тупо їздить по маршруту бувшого 76, причому пообклеювавши всі маршрутки №76, то я щось пропустив чи дійсно змінили його рух?
Mike написав:віра написав:На карті-схемі маршрут 18 не заїжджає на Левандівку і іде по всій Личаківській, а вчора я отримала відповідь на звернення, де вказаний такий маршрут: вул. Збиральна - вул. Городоцька - вул. В. Курмановича - вул. Рудненська вул.Гніздовського - вул. Широка - вул. Сяйво - вул. Городоцька- вул. І. Виговського - вул. В. Великого - вул. Стрийська - вул. Ш. Руставелі - вул. Зелена - вул. Студентська ( вул. К. Левицького - вул.Дніпровська) - вул. І. Мечникова - вул. Личаківська - вул. Кривчицька дорога - вул. Богданівська
Чому вірити?
1. Ви їздили на цій маршрутці? На Левандівку вона майже ніколи не заїжджала, хіба останніми днями...
2. Варіант, що ви отримали, в будь-якому разі, є застарілим. Офіційним варіантом міськради зараз є ось це:
вул. Збиральна - вул. Городоцька - вул. Генерала В. Курмановича - вул. Рудненська – вул. Гніздовського - вул. Широка - вул. Сяйво - вул. Городоцька - вул. І. Виговського - вул. Володимира Великого - вул. Стрийська - вул. Ш. Руставелі - вул. Зелена – вул. І Франка – вул. Пекарська – вул. Чехова (у зворотньому напрямку – пл. Митна) - вул. Личаківська - вул. Кривчицька дорога - вул. Богданівська
Гість написав:У схемі позначено ДВІ вулиці Сихівські, одна з них має бути напевно Бічна Сихівська
Олеся написав:Ви скасували
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 42 гостей