koleg84 написав:Де помилка? Я користуюсь інформацією з прес-служби ЛМР (вони її беруть в УТіЗ).
Де помилка - це риторичне питання, враховуючи що реальні маршрутки їдуть не так, як зазначено в офіційному маршруті з прес-служби ЛМР...
koleg84 написав:Де помилка? Я користуюсь інформацією з прес-служби ЛМР (вони її беруть в УТіЗ).
Mike написав:koleg84 написав:Де помилка? Я користуюсь інформацією з прес-служби ЛМР (вони її беруть в УТіЗ).
Де помилка - це риторичне питання, враховуючи що реальні маршрутки їдуть не так, як зазначено в офіційному маршруті з прес-служби ЛМР...
shu написав:і не буде їздити по Навроцького - там дорожні знаки забороняють виїжджати від Шувару на міст...
koleg84 написав:Mike написав:koleg84 написав:Де помилка? Я користуюсь інформацією з прес-служби ЛМР (вони її беруть в УТіЗ).
Так воно і мало бути риторичним . Я просто вказав, на те, що схема на цьому сайті не завжди відповідає офіційним даним, як зазначив Kaljann.
kvinto написав:shu написав:і не буде їздити по Навроцького - там дорожні знаки забороняють виїжджати від Шувару на міст...
Можна детальніше, не зовсім зрозуміло про які саме знаки ви говорите??
Гість написав:kvinto написав:shu написав:і не буде їздити по Навроцького - там дорожні знаки забороняють виїжджати від Шувару на міст...
Можна детальніше, не зовсім зрозуміло про які саме знаки ви говорите??
При виїзді з вул.Чукаріна на проспект Червоної калини стоїть дорожній знак поворот тільки вправо, виїжджати з цієї вулиці прямо на міст не можна... (з моста сихівського і повертати на Чукаріна можна)
Там і з паличками стоять якраз і штрафують за цей знак
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей