25 (колишній 57) на схемі він їде по вул. Промисловій, а в реальності по вул. Б. Хмельницького і далі за маршрутом.
Rulikus написав:Ви там що взагалі подуріли чи що?Як так можна складати маршрути повністю всього Львова ніразу неїздивши в маршрутці?????
Чому я з початку Володимира Великоко біля ЛАЗу неможу нормально добратись до АС-2, раніше без проблем.
Тепер тільки одна 9 яка їде з інтервалом 20 хв, і в неї сісти нереально, я сьогодні простоява цілу годину, щоб єлі впхатися, + її екскурсійний маршрут 50 хв, що я запізнився на 1 год на роботу, я неможу з 8 години до 9 добратися, на цей маршрут йде до двох годин.
Або добавти новий маршрут, або зменшіть інтервал між маршрутками.Або скажіть як тепер мені по НОВОМУ добиратись, можливо я живу по старих бачиннях.
Wit написав:35-й вже давно не їде через Київську, а ви вперто показуєте неправильну інфу. Взагалі у вас є відповідальний за інформацію про зміну маршрутів?
Kaljann написав:Wit написав:35-й вже давно не їде через Київську, а ви вперто показуєте неправильну інфу. Взагалі у вас є відповідальний за інформацію про зміну маршрутів?
Ми показуємо ЛИШЕ офіційну інформацію. Якщо маршрут їздить не так то це самоуправство водіїв. ми не можемо слідкувати за кожним шофером.
Оксана написав:А звідки ви берете ОФІЦІЙНУ, пане Kaljann? За вашою офіційною схемою довго чекала на 4-а на пл.Галицькій.Побачила, що він поветає на кн.Романа.З обуренням спитала чому він не їздить по маршруту, а він з таким ж обуренням до тих, що складали схему відповів, що хотів б побачити як той складальник буде вивертати з Соборної таким величезним автобусом. І сказав, що жоден 4-а не їздить по пл.Галицькій. І я про це написала вам.Але Ви замість того,щоб виправляти неточності в схемі, перевіривши їх в перевізника видаляєте мої повідомлення про акцію незадоволених.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей