Форум про громадський транспорт та транспорті системи

Форум про міський громадський транспорт та транспорті системи

Неточності в схемі Львова

Re: Неточності в схемі Львова

Повідомлення geomorfolog » П'ят, 09 грудня 2011, 21:02

Доброго вечора. Чи будуть включені тролейбуси чи трамваї до так званої трансферної мережі, на яких буде працювати трансферний квиток. Зокрема тролейбус номер 13, оскільки радіального автобуса на маршруті Мазепи-Чорновола нема, а людей тут багато і добираються вони зараз в різні частини міста. Дякую.
geomorfolog

Повідомлення Mike » П'ят, 09 грудня 2011, 23:08

geomorfolog написав:Доброго вечора. Чи будуть включені тролейбуси чи трамваї до так званої трансферної мережі, на яких буде працювати трансферний квиток. Зокрема тролейбус номер 13, оскільки радіального автобуса на маршруті Мазепи-Чорновола нема, а людей тут багато і добираються вони зараз в різні частини міста. Дякую.

Будьте уважніші, ця тема має конкретне призначення і повідомлення не по темі тут дуже некоректні, невже не могли написати в іншу чи створити свою?
Щодо запитання: так, будуть.
Mike
Site Admin

Повідомлення: 167

Повідомлення Mike » Суб, 10 грудня 2011, 00:04

Щойно виправив усі помічені неточності. Щераз дякую Commonwealth, Teofil, LeoN61, Просто та Feb.
Mike
Site Admin

Повідомлення Mike » Суб, 10 грудня 2011, 22:11

selena102, будьте уважніші, ця тема не призначена для подібних запитань. Перемістив ваше повідомлення сюди.
Mike
Site Admin

Повідомлення Squallman » Пон, 12 грудня 2011, 08:53

В новій схемі маршрутів Львова мені не зовсім зрозуміло куди, наприклад, буде їхати маршрут №10 та №11 з Наукової-Кульпарківська до Любінської.
Squallman

Повідомлення: 11

Повідомлення Mike » Пон, 12 грудня 2011, 21:51

Squallman написав:В новій схемі маршрутів Львова мені не зовсім зрозуміло куди, наприклад, буде їхати маршрут №10 та №11 з Наукової-Кульпарківська до Любінської.

Нова схема до нового року має ознайомчу ціль. Вона відповідає тій схемі, яка затверджена міськрадою.
Під новий рік в схему буде внесений електротранспорт та приміські маршрутки, як то 114-та :)

Щодо вул. Ряшівської, яку планують добудувати до Наукової і по ній мають поїхати ці рейси маршруток - це має трапитись весною. Поки нема офіційних даних що буде з цими маршрутами поки дороги нема, але не важко здогадатись, що вони їздитимуть в об’їзд по Виговського повз ринок "Південний".
Mike
Site Admin

Повідомлення sergrit » П'ят, 16 грудня 2011, 17:50

Зміни в маршруті №18
http://zik.ua/ua/news/2011/12/15/324299
sergrit

Повідомлення: 33

Повідомлення Mike » П'ят, 16 грудня 2011, 18:26

sergrit написав:Зміни в маршруті №18

Дякую. Буквально тиждень назад перемалював цю 18-ку з Кривчицької дороги на Богданівську :|
Mike
Site Admin

Повідомлення corazon » Суб, 17 грудня 2011, 13:48

В карті нових маршрутів http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php слід трохи розширити праву колонку (Маршрути і Список показу), тому що не видно до кінця всіх рядків (тобто колишніх номерів маршруток).
Наприклад 23 (раніше 52+5... і далі, на жаль, не видно - ховається за правою межею. Принаймні в браузері Опера.
Наскільки я розумію, продовження там 23 (раніше 52+55 і 17М), але відтворив я його суто зі свого знання старої мережі і проекту.

А також, номери з суфіксом М були тільки в проекті мережі, насправді таких номерів не буде. На мою думку, згадка про них не зовсім доречна в списку "Маршрути". Вони відомі тільки тим людям (мені також), які бачили проект, але "рядовим" жителям вони, як на мене, не потрібні. Тож можна їх видалити зі списку, тим самим "звузивши" колонку. Але останнє слово, звичайно, за Адміном.
corazon

Повідомлення: 25

Повідомлення Mike » Суб, 17 грудня 2011, 17:19

Звичайно я з вами згоден.

Раніше просто висіла схема на якій нумерація відповідала тодішній запланованій (з буквою М), тому щоб не запутати користувачів сайту різким перейменуванням найменування з М залишились в назві. Зараз схема має ознайомче значення.

Найближчим часом вона буде змінена у зв’язку з її запровадженням уже через 2 тижні. А саме:
- на схему буде доданий електротранспорт;
- будуть додані приміські маршрутки;
- будуть додані місця зупинок електротранспорту;
- буде наявний редактор місць зупинок маршруток і кожен користувач чайту зможе додати місця зупинок громадського транспорту. І у перспективі на карті будуть усі зупинки.

Старі назви маршрутів (як то "раніше 53") будуть залишені в дужках ще протягом як мінімум кількох місяців.
Mike
Site Admin

Поперед.Далі

Повернутись до Львів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей