Розумієте, писати програми під мобільні платформи справа не дуже вдячна. Самих то платформ є доволі велика кількість, та й всередині одного сімейства часто доволі великі розбіжності(як у різних версій телефонів Нокія). Тому получається потрібно писати не одну, а море версій програм. Для кожної з версій треба:
- вміти розробляти програми під дану конкретну платформу(подібних навиків я переважно не маю );
- добре протестувати програму на відповідних мобільних пристроях (а для цього ще треба мати в своїх руках усі ці самі пристрої!);
Не слід також забувати, що й сам перелік платформ часто змінюється. Названого вами Андроїду не так давно взагалі не існувало, зараз він доволі популярний, проте що буде завтра? Зараз появляються різноманітні нетбуки, планшети і т.д., які явно займуть значну долю ринку...
Одним словом, мені здається це море моєї роботи(а себто часу, який я міг би потратити на щось краще й потрібніше) в нікуди.
Проте не все так погано, якщо сам ринок мобільних пристроїв передбачити важко, то цілком очевидно що:
- усі мобільні платформи старатимуться максимально підтримувати інтернет стандарти і будуть постійно вдосконалюватись в цьому плані;
- ціна і якість інтернету буде тільки покращуватися.
Відносно дешевий мобільний інет у нас є уже. Дану схему можна відкрити на великій кількості сучасних мобільних платформ. Якщо у вас не йде вона на Андроїді, обновіть ваш
Flash, це ж стосується інших платформ.
Якщо схема чомусь не відображається, виникають якісь проблеми з дизайном і т.д. - пишіть, я постараюсь виправити і підлаштувати подібні проблеми під вашу платформу.